Tegelwerk

Tegelwerk nodig?

Elegance Bouw neemt het werk graag uit uw handen! U bent aan het juiste adres voor nauwkeurige en nette tegelwerk. Elegance Bouw is een professioneel aannemer en klussenbedrijf met scherpe tarieven en snelle service. Wij komen graag langs bij u om uw wensen te bespreken als u een project in gedachten heeft.

Tegelwerk

Bouwbedrijf van alle markten thuis

Elegance bouw is een gedreven bouwbedrijf dat van alle markten thuis is. Wij zijn een all round bedrijf dat gespecialiseerd is in al uw plafond- en wandafwerking. Wij werken al jarenlang met veel passie in deze branche. Bij ons kunt u terecht voor van alles. Denkt u bijvoorbeeld aan schilderwerk, tegelwerk, complete verbouwing en onderhoud en renovatie. Wij bieden u een brede service van diensten aan. Ons team beschikt over zeer veel ervaring op welk gebied dan ook. Binnenshuis, buiten, plafonds, muren, kozijnen, deuren, voor moeilijk bereikbare locaties of speciale wensen: wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Stuc en schilderwerken behoren tot onze specialiteit. Bij Elegance Bouw heeft u slechts één aanspreekpunt, ongeacht welk soort werkgebied. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers en bel ons.

Zekerheid

Wij bieden u zekerheid. Wanneer het resultaat niet naar verwachting is, dan komen we graag nog eens langs om uw wens gestalte te geven. Wij verrichten ons werk vlekkeloos. Dat kunnen we niet alleen met trots zeggen, maar onze klanten en tegelwerken bewijzen dat ook. Wij zetten tegels waar nodig. Het maakt geen verschil waar het om gaat. Of het nou gaat om het betegelen van uw badkamer, keuken of woonkamervloer. Elegance Bouw denkt met u mee en neemt actie.

Wij zullen direct aan de slag gaan, indien de benodigdheden voorradig zijn. Op een nette manier gaan wij te werk. We plakken oppervlakten af en plaatsen tijdelijke ondervloer waar nodig is. De muur of vloer strijken we glad. Dit zorgt namelijk voor vlakte. Vervolgens zullen wij zorgen voor de perfecte afwerking met het desgewenste resultaat.

Meer informatie over onze diensten

Voor meer informatie over onze diensten en voor advies kunt u contact opnemen met ons. U kunt uw vraag ook online stellen. Wij adviseren u graag over de veelzijdige mogelijkheden van tegelwerk.

DESKUNDIGE AANNEMER
Bij ons bent u aan het juiste adres!

020 - 2440328

Elegance Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Klussen
Verven/schilderen
Timmerwerk
Tegelwerk
Electricien
Dakkapel en uitbouw
Stucwerk
Complete verbouwing
Onderhoud en renovatie

Meer informatie?

Vul het formulier in en we bellen u terug.

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader.

Miranda Vos

Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt.

Jan Willem Derksen

Bouwbedrijf Elegance heeft onze wensen helemaal begrepen. Wij hebben nu een mooie aanbouw!

Wim en Hanneke

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer.

K. Topal

klantenbeoordeling

HEB JE ONZE HULP NODIG?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 020-2440328. Bij aannemer en klussenbedrijf Elegance Bouw bent u aan het juiste adres!