Stucwerk

Stucwerk nodig?

Wij maken uw muur of plafond klaar voor u. Of het nou gaat om buitengevels, buiten stucwerk, sierpleisters, schuurwerk, behang klaar of glad pleisterwerk, wij behandelen uw muur of plafond altijd met de meest professionele producten en materiaal. De ondergrond wordt tevens voorzien met de meest effectieve hechtingslijmen. Bent u op zoek naar vakkundige stucwerk met ervaren klussers die al veel ervaring hebben, dan kunt u ons gerust bellen of een offerte aanvragen.

Stucwerk

Topkwaliteit

Wij hebben alle benodigdheden, zoals gereedschappen, materiaal en producten in huis van topkwaliteit die wij nodig hebben voor ons stucwerk. We beschikken over verschillende afdektapes om het stucwerk op een nette manier aan te brengen. Op een nette en schone wijze gaan wij te werk. Onze klanten zijn altijd tevreden. Ons doel is om uw wensen realiteit te maken. Alles wordt haarfijn uitgezocht en geregeld voor u. Elegance Bouw staat immers voor vakmanschap!

Veel keuze

Met Elegance Bouw heeft u veel keuze. U kunt bij ons namelijk alle kanten op. Er bestaan verschillende soorten afwerklagen die elk een bepaalde uitstraling heeft. U kiest dan zelf de afwerklaag waar uw voorkeur naar uit gaat. De keuze is aan u. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met Elegance Bouw.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met ons! Vraag nu een offerte aan of bespreek gerust uw wensen door te bellen. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar en staan u graag te woord.

DESKUNDIGE AANNEMER
Bij ons bent u aan het juiste adres!

020 - 2440328

Elegance Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Klussen
Verven/schilderen
Timmerwerk
Tegelwerk
Electricien
Dakkapel en uitbouw
Stucwerk
Complete verbouwing
Onderhoud en renovatie

Meer informatie?

Vul het formulier in en we bellen u terug.

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader.

Miranda Vos

Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt.

Jan Willem Derksen

Bouwbedrijf Elegance heeft onze wensen helemaal begrepen. Wij hebben nu een mooie aanbouw!

Wim en Hanneke

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer.

K. Topal

klantenbeoordeling

HEB JE ONZE HULP NODIG?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 020-2440328. Bij aannemer en klussenbedrijf Elegance Bouw bent u aan het juiste adres!