Schilderwerk

Schilderwerk nodig?

Bent u van plan om schilderwerk te verrichten? Laat het dan over aan de professionals van Elegance Bouw! Indien u op zoek bent naar een schilder die zowel precies als vlot werk verricht, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Elegance Bouw kunt u alleen maar precisie en fijn vakwerk verwachten.

Schilderwerk

Voorbehandeling

Wanneer er op de juiste wijze schilderwerk is verricht, gaat het langdurig mee en blijft het zo goed als nieuw. De belangrijkste klus is eigenlijk alle bewerkingen die aan het kwasten vooraf gaan. De voorbehandeling van de ondergrond bepalen de duurzaamheid van het schilderwerk. Wij bij Elegance Bouw weten dat als vakspecialisten maar veelste goed. Daarom garanderen wij u altijd het beste vakwerk te leveren. U bent verzekerd van een duurzaam resultaat.

100% een mooi resultaat

Bij Elegance Bouw krijgt u gegarandeerd een mooi resultaat. Elegance Bouw is een all round bouwbedrijf dat al jarenlang ervaring heeft. Ons doel is uiteraard een tevreden klant. Daar streven wij naar. Wij werken enkel met hoogwaardige producten dankzij onze vakkennis en wij weten hoe we deze het beste kunnen inzetten. Wanneer u het gedane werk zorgvuldig onderhoudt, levert u dat duurzaamheid en bescherming van het schilderwerk.

Bel ons

Wacht niet te lang en bel ons om uw wensen te bespreken. Voor meer informatie over onze diensten en voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Online is er ook de mogelijkheid om een vraag te stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw schilderwerk.

DESKUNDIGE AANNEMER
Bij ons bent u aan het juiste adres!

020 - 2440328

Elegance Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Klussen
Verven/schilderen
Timmerwerk
Tegelwerk
Electricien
Dakkapel en uitbouw
Stucwerk
Complete verbouwing
Onderhoud en renovatie

Meer informatie?

Vul het formulier in en we bellen u terug.

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader.

Miranda Vos

Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt.

Jan Willem Derksen

Bouwbedrijf Elegance heeft onze wensen helemaal begrepen. Wij hebben nu een mooie aanbouw!

Wim en Hanneke

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer.

K. Topal

klantenbeoordeling

HEB JE ONZE HULP NODIG?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 020-2440328. Bij aannemer en klussenbedrijf Elegance Bouw bent u aan het juiste adres!