Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie nodig?

Elegance Bouw is dankzij jarenlange ervaring in staat om duurzame en hoogstaande kwaliteit te leveren. U bent hier aan het juiste als u op zoek bent naar onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Elegance Bouw kan elke klus klaren voor u als het gaat om al uw onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in en rondom uw woning. Voor ons is alles is bespreekbaar. Wij zijn namelijk een allround bouwbedrijf. Wij hebben ervaring aan een breed scala van werkzaamheden. We zijn de specialist op elk gebied.

Elegance Bouw is bereid om uw project uit te voeren. Uw wensen worden in realiteit nog mooier dankzij onze professionele en ervaren klussers.

Onderhoud en renovatie

Beide een flinke investering

Een renovatie en onderhoudswerkzaamheden zijn beide een flinke investering. U wilt er uiteraard zeker van zijn of het resultaat wordt zoals u wenst. Bovendien is het belangrijk dat u niet teveel betaalt en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij geven u de garantie dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft en dat de investering meer dan waard zal zijn voor u! Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Vraag nu een offerte aan en wij zullen u helder maken hoe de prijs is opgebouwd. Op deze wijze weet u precies wat uw project kost. U weet dan exact waarvoor u betaalt. U weet wat u mag verwachten. Wij weten dan ook wat ons te doen staat!

Voor meer informatie

Neem nu contact op voor meer informatie over onderhoud en renovatie. Bel ons vandaag nog! Online is er ook de mogelijkheid om uw vraag te stellen. Wij adviseren u graag over onze diensten.

DESKUNDIGE AANNEMER
Bij ons bent u aan het juiste adres!

020 - 2440328

Elegance Bouw

U kunt bij ons terecht voor:

Klussen
Verven/schilderen
Timmerwerk
Tegelwerk
Electricien
Dakkapel en uitbouw
Stucwerk
Complete verbouwing
Onderhoud en renovatie

Meer informatie?

Vul het formulier in en we bellen u terug.

Een mooi en degelijk bedrijf dat afspraken nakomt wat het ook kost. Zeker wel een aanrader.

Miranda Vos

Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat het project op de juiste manier en binnen het budget uit gevoerd wordt.

Jan Willem Derksen

Bouwbedrijf Elegance heeft onze wensen helemaal begrepen. Wij hebben nu een mooie aanbouw!

Wim en Hanneke

Drie weken geleden mijn huis opgeleverd.Ik ben erg blij met het resultaat. Goed contact met de aannemer.

K. Topal

klantenbeoordeling

HEB JE ONZE HULP NODIG?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 020-2440328. Bij aannemer en klussenbedrijf Elegance Bouw bent u aan het juiste adres!